Mat&Dryck

Sensommarfrukost

Jag har gjort en ny sats müsli efter att ha skickat med förra omgången med vår nysvenska dotter, till studentköket i Västerås.
Men… Slut på fil… Hmmm – frukt, kanske? Allergisk mot äpplena och plommonen på trädet…

Plommontider

Plommontider

Några Transparent Blanche kvar

Några Transparent Blanche kvar

Inga problem 🙂
En liten klick smör i stekpannan får brynas ordentligt. Lägg i ett äpple delat i klyftor – gärna skalet kvar – och två urkärnade plommon. Bryn detta några minuter med en tsk honung. Servera som det är, eller med lite ringlad créme fraiche samt toppad med müsli. Toppengott. Som äppelkaka till frukost, men nyttigare 🙂

Smaskens :)

Smaskens 🙂

Annonser
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s